بانکهای اطلاعاتی

بانکهای اطلاعاتی و نحوه ایجاد آنها

بانکهای اطلاعاتی

بانکهای اطلاعاتی و نحوه ایجاد آنها

بخش اول

آیا تا به حال به کاربرد علم آمار، بانک اطلاعاتی و نرم افزار در علم پزشکی اندیشیده اید.

آمار یکی از دروسی بوده که به جرآت می توان گفت در اغلب رشته های دانشگاهی تدریس می شود و اغلب دانشجویان (البته اگر استاد سخت گیری داشته باشند) همیشه در حال غر و لند کردن می باشند که : (( آخه این درس چه ربطی به رشته .... داره!! ))

اشتباه فکر نکنید رشته من آمار نیست ! و اصلاً هدفم دفاع از این رشته نیست! راستشو بخواین منم جزو همون دانشجوهایی بودم که همش برای این درس غر می زدم. حال حتماً می پرسین پس چرا می خوام راجع به این موضوع، در این وبلاگ توضیح بدم؟

خوب لطفاً این وبلاگو بخونین و در پایان نظرات خودتونو برای من بفرستید.  

قبل از این که وارد بحث آمار و کاربردهای اون بشم کمی راجع به موضوعاتی که اغلب ممکنه روزانه با اون برخورد کرده باشیم توضیح بدم :

حتماً روزی چند بار کودک خوشگلی را می بینین که بغل مادرشه و گاه گاهی هم وقتی بقیه از کناروش رد می شن، لپشو می کشن و می گن ووووووووووووی، ماشاله چه بچه خوشگلی! 

 

 

 

و شاید هم کودکانی را دیده باشین که حتما با دیدن اونا دلتون می سوزه و دوست دارید هر کاری از دستتون بر میاد براشون بکنین ولی فقط تنها کاری که می تونین انجام بدین اینه که سلامتی اونا رو از خدا بخواهین. 

 

 

 

تا به حال حتما شنیده اید که می گن (فلانی اگر همین طوری ادامه بده ، به زودی زود سکته می کنه، خیلی چاق شده!) و یا برعکس (خوش به حال فلانی، دیدی چه قدر خوش تیپ شده؟)

خوشبختانه امروزه با پیشرفت علم پزشکی، علم کامپیوتر و آمار می توان از بسیاری از بیماریهایی همچون موارد فوق جلوگیری کرد. که در این وبلاگ سعی من بر این بوده تا شما را کمی با مسائل پزشکی این نوع بیماری ها آشنا کرده و سپس نرم افزار هایی که در این ارتباط تولید شده را نیز شرح خواهم داد.